Rode kipcurry met bloemkool en basilicum
Een eenvoudige, snelle en lekkere maaltijd
Rode kipcurry met bloemkool en basilicum
2014-02-08 15:26:05
Serves 4
Total Time
25 min
Ingredients
- 1 bloemkool
- 300 g kipfilet
- 1 bakje Conimex Kruidenpasta Rode Curry
- 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk
- 1 zak Conimex Chinese Eiermie
- 16 blaadjes basilicum
- 0.5 theelepels zout
- 2 eetlepels Conimex Wok Olie
Instructions
- Was en verdeel de bloemkool in roosjes. Snijd de kipfilet in stukjes. Zet vast een pan met ruim water en 0.5 theelepel zout op het vuur voor de mie.
- Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat wokolie in en wok hierin de bloemkoolroosjes en de kipstukjes 5 minuten. Wok de kruidenpasta een minuut mee. Meng dan de kokosmelk erdoor en laat het mengsel ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen of totdat de bloemkool gaar is.
- Kook ondertussen ook de mie gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
- Schep de eiermie in diepe borden of kommen. Meng de basilicumblaadjes door de rode kipcurry en verdeel deze over de eiermie.
Adapted from Conimex
Adapted from Conimex
Machla's Recepten https://www.derasjes.nl/recepten/